Wat is een Citytrainer?
Citytrainer zet jongeren en volwassenen in hun talent. Citytrainer helpt deelnemers zijn/haar creatieve, sportieve, organisatorische en sociale talenten aan te scherpen en in te zetten. Daardoor wordt de kracht van de stad bereikbaar. Dit maakt Citytrainer tot een  ‘life changing project’.

Hoe word ik Citytrainer?
Citytrainers volgen een praktijkgerichte cursus die start met een training van een aantal bijeenkomsten. Doe je dat goed? Dan mag je de praktijk in bij een sportaanbieder, vereniging of (culturele) instelling. Je bent na de cursus beter in staat om sportieve of creatieve activiteiten en evenementen te organiseren en te begeleiden. Een Citytrainer zet zich in voor zijn of haar stad, vereniging, buurt of school. Zo draagt Citytrainer bij aan creatieve, sportieve en sociale stad!

Meld je aan via het aanmeldformulier (hiernaast). Nadat je bent aangemeld nemen wij contact met je op. Wij kijken dan samen welke cursus het beste bij jou past.

Resultaat
Je weet beter je weg te vinden in het sport- of culturele veld. Je spreekt gemakkelijker bedrijven, verenigingen of instellingen aan wanneer je ruimte, advies of hulp nodig hebt bij je eigen creatieve plannen.

Is Citytrainer iets voor jou? Meld je aan!
Nadat je bent aangemeld, nemen wij contact met je op!