De cursus Citytrainer Volwassenen is speciaal ontwikkeld voor iedereen; volwassen met een passie voor alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Als Citytrainer ben je in staat om sportieve, actieve activiteiten of evenementen te organiseren en te begeleiden. Zet jouw talent in!

Wil jij meehelpen meer sport en bewegen mogelijk te maken? Wil je leren hoe je mensen meekrijgt? Je netwerk verbreden? 

Het sport- en beweegaanbod van en voor inwoners hopen we verder uit te kunnen breiden met Citytrainer! Met jou dus! Hoe maak  je van jouw idee iets wat écht gebeurt?! Wist je dat maatschappelijke betrokkenheid veerkracht en voldoening geeft in het dagelijkse leven. Reden genoeg om midden in de maatschappij te blijven staan.

Laat je inspireren, bekijk het filmpje hiernaast. In het nieuwe schooljaar start er weer een cursus Citytrainer Volwassenen. Als de datum bekend is kun je inschrijven. 

Thema’s van de cursus zijn bijvoorbeeld: Werkveld en Methode Citytrainer, Talenten en Werkvormen, In & outs van de doelgroep, Gesprekstechnieken, Promotie, Presenteren portfolio, De Eindopdracht.

Resultaat
Je krijgt een Certificaat. Je weet beter je weg te vinden in het sport- of welzijn werkveld. Je spreekt gemakkelijker bedrijven, verenigingen of instellingen aan wanneer je ruimte, advies of hulp nodig hebt bij je eigen creatieve plannen. Je bent Citytrainer!

START NIEUWE CURSUS: februari 2021
De planning voor 2021 is nog niet precies bekend. Vast aanmelden kan altijd!
Is Citytrainer iets voor jou? Meld je aan! Ook als je nog twijfelt.

Mail, bel, App: Ires Libert 06 52 58 52 58
Als je haar mailt neemt zij contact met je op!