Sinds enkele jaren organiseert Helicon VMBO Den Bosch in samenwerking met ´S-PORT de cursus Citytrainer Events. Examenleerlingen kunnen zich inschrijven voor dit keuzevak. In tien weken worden leerlingen tijdens schooltijd wegwijs gemaakt in dat wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement, kennis over de verschillende doelgroepen met ook een gedeelte EHBO.

Uiteindelijk gaan de leerlingen als eindopdracht een eigen evenement organiseren voor een door hen zelf gekozen doelgroep.
Heeft uw school interesse in deze cursus neem contact op met Edwin via het formulier onderaan de pagina.

Zet jouw talent in!

Een Citytrainer Events Trainer heeft de korte  evenement gerichte training van Citytrainer gevolgd. De praktische zaken maar ook houding, gedrag komen aan bod. Tijdens het praktijkgedeelte van de training ondersteun je organisatoren en uitvoerders van een (sport)evenement. Eventtrainers worden ingezet op zijn/ haar talent. Hierdoor zijn zij goed voorbereid bij een evenement.

Citytrainer Events Trainer is ontstaan door de vraag van (event) organisatoren naar hulp met talent. Je bent een Citytrainer Events als je de training met goed resultaat hebt afgesloten. Je krijgt na een succesvolle training een Bewijs van Deelname. Met dat Bewijs van Deelname op zak, kun je jezelf aanmelden voor een van de cursussen van Citytrainer.

Wat doet Citytrainers Events Trainer?
Ze zijn actief bij een (sport)evenement: hij/zij geeft ondersteuning aan professionals op het gebied van les/instructie, op-/afbouw van een evenement, gaat aan de slag als wedstrijdsecretariaat, helpt in de uitvoering van het evenement of biedt ondersteuning in het begeleiden van groepen die meedoen.

Voor wie is deze cursus?
De cursus wordt aangeboden op verschillende middelbare scholen in ’s-Hertogenbosch.

Wil je meer informatie? Laat je gegevens hieronder achter!

Geïnteresseerd in Citytrainer Events op uw school? Mail Edwin Smolders.